Palmzondag RE(RELU)

Palmzondag RE(RELU)
Datum
20 maart 2016
Tijd
10:30 uur

ds.Martijn Junte

collecte: Kuychi Peru

 

Palmzondag is de laatste zondag voor Pasen. We herdenken dan de glorieuze intocht van Jezus in Jeruzalem. Dit jaar is dat op 20 maart. De remonstrants-lutherse dienst begint om 10.30 uur.

Er is dan natuurlijk ook jeugdkerk. De kinderen in de basisschoolleeftijd versieren de klaar staande stokken. De oudere kinderen kunnen hen daarbij helpen of gaan met gereedschap aan de slag om nieuwe stokken te maken.
Als we klaar zijn lopen we in optocht naar de dienst in de kerkzaal. We showen onze Palmpasenstokken en vertellen aan de kerkgangers wat we gedaan hebben en wat de betekenis van de versieringen is. Daarna gaan we in optocht naar verpleeghuis Dommelhoef om enkele Palmpasenstokken naar mensen te brengen die daar worden verpleegd.

Het maken en versieren van de stokken kost een klein uur. We beginnen uiterlijk om 10.30 uur. We moeten dus iets eerder aanwezig zijn.

Iedereen is welkom. Ook als je nog nooit in onze kerk bent geweest. We vinden het fijn om te weten of je komt. Graag een berichtje naar Eva Haverkorn ( eemj@haverkorn.nl  ; telefoon: 040 284 6102).

Agenda