15 mei 2017

4 juni Jaap Mulder – Concert- Conference

Geschreven door Martijn Junte

Jaap Mulder vertelt op donderdag 30 maart het verhaal van 2000 jaar Joodse geschiedenis aan de hand van de muziekgeschiedenis. Hij wordt begeleid door zijn zoon Ruben Mulder, pianist.

Sinds 1980 houdt hij zich bezig met Jiddische Cultuur en Balkanmuziek. Als klarinettist behoort hij tot de top van Europa en geeft hij regelmatig lezingen en workshops. Jaap ontwikkelt muziektheaterproducties op basis van Wereldmuziek en maakt filmmuziek. Hij heeft zich bij de ontwikkeling van de Nederlandstalige programma’s van Di Gojim ontpopt als tekstschrijver o.a. van de Brandwein, Brider, Ergens, Oostenwind en Gein. Tegenwoordig treedt hij op met zijn beide zonen als “Mulder & Sons”.

De Remonstranten Eindhoven organiseren meermaals bijzondere bijeenkomsten op de zondagochtend waarin mensen met bijzondere talenten spreken over en vanuit hun hun passie.

Remonstranten vinden dat: Geloof bij jou begint met de dingen die je meemaakt en de vragen die hierop volgen. Met de mensen die je ontmoet en de gesprekken die je hebt. Als geloof bij jou begint dan is het ook van jou. Mag je er een eigen mening over hebben. Dingen ter discussie stellen. En zelfs de VRIJHEID nemen om niet alles te geloven.

Als u zich aanmeldt hebt u zeker een stoel! Wilt u aangeven met hoeveel personen u komt?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Eventuele bijlage of foto (max 2mb)

Gerelateerd