Verhuur

Voor eventuele huur van het Kerkgebouw kunt u contact opnemen met de kerkmeester. We verhuren het gebouw. Er zijn geen mensen aanwezig om u te ondersteunen.  

De heer W. Stoppelenburg
Hondsruglaan 59
5628 DB Eindhoven
Tel.: 06 103 304 40        040-2411992
e-mail: w.stoppelenburg@kpnplanet.nl 

 

Verhuur Remonstrantse kerk
Dommelhoefstraat 1a, 5613EL
Eindhoven

Omdat de Remonstrantse Gemeente ook een gezicht naar buiten wil uitdragen staat het kerkgebouw als ontmoetingsplaats open voor gebruik door derden. Voor het houden van lezingen, koor en muziekuitvoeringen en andere speciale bijeenkomsten. Uiteraard niet gratis maar voor een met de gebruiker nader overeen te komen bedrag. Als grondregel vragen we voor het gebruik van een dagdeel van de gehele kerk een bedrag van € 150,- maar in het licht van speciale maatschappelijke relevanties of meervoudig gebruik nemen we de vrijheid om van dit bedrag af te wijken.

In principe ‘leasen’ wij het kerkgebouw met alles erop en eraan aan de huurder, voor gebruik  naar eigen inzicht onder de voorwaarde dat na gebruik het gebouw weer in oorspronkelijke staat wordt teruggeleverd.

Wat betreft de beschikbare ruimtes en faciliteiten het volgende (zie ook bijgaande plattegrond):

1)      Grote of Kerkzaal

Deze zaal is geschikt voor maximaal 100 personen. De stoelen staan los en kunnen vrijwel allemaal in de berging achter in de zaal weggeborgen worden. Er is een orgel, een gewone en een elektronische piano beschikbaar. De zaal is voorzien van een geluidsinstallatie en ringleiding en wifi. Er is een audio-ingang voor verbinding met een laptop. Ook is er eventueel een laptop en beamer beschikbaar. De zaal is voorzien van een podium en ook via de aangrenzende vergaderzaal bereikbaar. Er hangen in de zaal geen uitdrukkelijke Christelijke symbolen of afbeeldingen, behalve enige kaarsenhouders en een niet verplaatsbaar doopvont. De rechterzijde van de zaalwand is voorzien van een licht-kunstwerk van Lonneke Gordijn, genaamd Fragile Future.

2)     Vergaderzaal
Geschikt voor maximaal 20 personen. Meestal gebruikt voor vergaderingen en/of voordrachten met beperkt publiek.

 

3)      Grote hal
Deze hal is direct aan de keuken gelegen en wordt meestal gebruikt voor ontvangst of verblijf tijdens pauzes van concerten of andere bijeenkomsten.

4)      Keuken
De keuken is voorzien van 4-pits gasstel, koelkast, bistro-vaatwasser, oven en magnetron. Koffie en theeglazen aanwezig voor ca. 100 personen. In overleg mag de keuken en aanwezig servies gebruikt worden, onder voorwaarde dat na gebruik alles weer schoon en op juiste plaats achter gelaten wordt.

5)     Jeugdruinte
Als tweede kamer voor een eventuele parallel-bijeenkomst is ook deze ruimte beschikbaar.

 

remonstrants_kerkgebouw