Een kleine workshop falafel

yummyporky Een kleine workshop falafel
Datum 23 april 2016
Tijd 15:00 - 17:00 uur
Locatie Tongelresestraat 512, Eindhoven

Tot tranen geroerd las ik mijn moeders Lentedroom (zie vorige rubriek pag. 12) en besloot direct om haar een handje te helpen. Het lijkt mij leuk om bij mij thuis een workshop echte-falafel-maken-voor-Midden-in-het-leven te verzorgen. Falafal wordt gemaakt van kikkererwten (die zijn erg hard!) en er is vijf kilo nodig om een groep te laten smullen.

Ik woon Tongelresestraat 512, Eindhoven aan het spoor. Een huisje uit begin 1900 dat (met vallen en opstaan!) door mijn huisbaas geschikt wordt gemaakt voor studentenhuisvesting. Ik bivakkeer er nu al bijna twee jaar, erg gelukkig dat ik er ruimte voor een piano heb!

Zo zie ik het voor mij: Zaterdag 23 april tussen 15.00 – 17.00 uur draaien wij vijf kilo (van tevoren geweekte) kikkererwten door mijn keukenmachine, maken deze brei op smaak met knoflook, uien en diverse kruiden. Daarna maken wij er handmatig balletjes van, dat is verreweg het meeste werk! Die vriezen we in voor het bedevaartsbuffet op 20 mei. Natuurlijk gaan we ook proeven, muntthee drinken en krijgt iedere deelnemer een portie falafel mee naar huis.

Tenslotte verheug ik mij er op jullie te trakteren op een klein huisconcertje. Ik heb weer een paar nieuwe stukken af die ik graag aan jullie wil laten horen!

Wie op 23 april mijn moeder met/uit haar droom wil helpen, geeft mij s.v.p. voor 20 april een seintje, 06 1414 7755 of david_hordijk@hotmail.com

David Hordijk

Agenda